Smultron Socker och Sofia

Smultron Socker och Sofia

Kreativiteten i fokus

Barbiehuset

DIY & remakePosted by Sofia 09 Sep, 2013 13:43
Så här ser skåpet ut innan jag kör igång, ett gammalt furuskåp som ska stå på ett skrivbord som min man hade när han växte upp. Nu har det blivit ett barbiehus.
Jag kan säga så här att lillan skrek ut sin förtjusning.åh så fint mamma! det värmer mammahjärtat. nu har jag fått lite försmak inför det lilla dockhuset som jag har tänk pyssla med i höst.
Saccosäcken har jag sytt ihop av lite tyg och fyllt den ris i dubbla plastpåsar innan jag sydde ihop den.
Det är nästan så att jag skulle vilja ha skåpet i vuxenstorlek.
Att göra små backar till skåpet är super enkelt. Klipp ut små fyrkantiga kartongbitar. Jag har använt mig av baksidan av blocket här. Något mindre än de fyrkantiga hålen på skåpet. Gör tre delar och tejpa ihop och sedan limmar du på det papper du vill ha. Det är en fusk variant men man kan göra riktiga lådor om man vill, lite mer pyssel bara och jag hade inte tid,var lite ivrig för att få det färdigt.
Pompomsen kommer från Ikea i uddevalla som är ett av varuhusen som har en alldeles ny härlig pappershörna med massa roliga produkter.finns dock inte på alla varuhus, men jag hoppas att det kommer.
Tupparna har jag vanligtvis till påsk men nu har de fått sin hedersplats.
Man har mycket gömmor i huset. Det här lilla fåret till exempel är egentligen ett halsband som jag fick från en kär vän i ungdomsåren. nja jag är väl fortfarande ung allt är relativt.

  • Comments(0)//www.smultronsockerochsofia.se/#post61