Smultron Socker och Sofia

Smultron Socker och Sofia

Kreativiteten i fokus

armband

SmyckenPosted by Sofia 09 Aug, 2013 10:00
Nu har jag börjat göra smycken, trodde inte det var något för mig men ack så fel jag hade. Det är riktigt kul alltså och ännu roligare att få beställningar. Jag har under våren hittat tillbaka till min kreativa sida som i många år har varit som bortblåst, det är jag så otroligt tacksam för. Nu går hjärnan på högvarv när det gäller pysselbiten. Många av er som följer mig kanske undrar varför jag har så mycket projekt igång, men de håller mig levande. Det är ingen hemlighet att jag är sjukskriven och har gått in i väggen som många kallar det, eller om det är en livskris. Jag skäms alltid lite grann när folk frågar om min sjukskrivning. Men ingen mer än jag vill hitta svaret till varför jag mår som jag gör eller varför jag har sådan värk i kroppen periodvis. Skärp dig Sofia bit ihop nu och hitta lösningen till det hela, ledsen men det funkar inte så, allt måste ta sin tid och när det har gjort det så kommer jag tillbaka som den Sofia jag än gång var. En glad, full av energi som inte bara stötar och lyssnar på alla andra utan även mig själv.Livet är alldeles för kort för att göra som alla andra vill. jag ska göra det jag vill och inte ångra att jag aldrig vågade ta det steget. Håll om dig och kärleken i liv till livet.  • Comments(7)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Karin 17 Aug, 2013 09:15

Hej Sofia, kan man få beställa ett armband. De är ju så fantastiskt fina och peppande! Hittade in till din blogg idag och insta så nu kommer jag få ytterligare ilte spännande pysselinspiration framöver! TACK!

Posted by Eva 17 Aug, 2013 08:19

Oj vad jag känner igen mig i det du skriver! Alltid stöttat och lyssnat på andra och under många år gett upp min kreativ sida. Också gått in i väggen och nu på senare tid äntligen tagit upp både att sy, måla, inreda mm. Kämpa på! Underbar blogg!! / eva@mincoach.se

Posted by Caroline 11 Aug, 2013 00:28

Håller med alla andras inlägg Sofia! Kämpa på! Man ska göra saker man tycker om och man får vara egoistisk o tänka på sig själv samt familj. Man lever bara en gång. Du har 3 fina barn som ska ha sin mamma länge och speciellt en glad mamma samt din man som ska ha en glad fru. Och det är du med bravur. Alltid ett stort leende på läpparna fast du har periodvis ont. Beundrar din styrka!! Super fina smycket o tack än en gång för det snygga förklädet du gjorde till min svärmor med super kort varsel. (2dagar). Det används flitigt av henne. Kramar Caroline (grannen)

Posted by Anna 09 Aug, 2013 16:39

Sofia, Är så glad att du har hittat tillbaka till ditt kreativa jag. Det är så mycket du och kommer ju alltid att vara:-) Trist att du får gå igenom så många motgångar på vägen men det är ju tyvärr ofta det som behövs för att man ska hitta de glömda eller de helt nya vägarna. Jag står längs din väg och hurrar, hejar och viftar med flaggor. Du är fantastiskt duktig! Puss

Posted by sabine 09 Aug, 2013 13:47

Kämpa.på vet hur det är är själv sjukskriven sen lång tid pga av värk. Och visst kan det kännas när folk fråga och säger men du ser ju inte sjuk ut. Men ingen vet ju vad som rör sig i kroppen och huvudet. Kram

Posted by Helene 09 Aug, 2013 10:32

Hej Sofia! Skickar en kram till dej! Fina grejer du gör!!//Helene

Posted by Marie-Louise 09 Aug, 2013 10:06

Hej!
Vackra smycken du gör, härligt när man hittar tillbaka till ett kreativt skapande! Vet precis hur det känns, de undrar varför man har så många projekt när de anser att man bara ska vila, men det är ju de som är livslust!
Ha det fortsatt sommarfint, kram Marie-Louise